Orez brun, roșii și busuioc
Orez brun, roșii și busuioc este un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan farfurie. O porție conține 157 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Busuioc De Roșii De Orez Brun, Orez brun de busuioc cu lămâie și mazăre, și Orez brun la cuptor cu roșii prăjite.
Instrucțiuni
Aduceți 2 1/4 căni de apă la fiert și adăugați orezul și 1 linguriță de sare. Reveniți la fierbere, acoperiți și fierbeți timp de 30 până la 40 de minute, până când orezul este fraged și toată apa este absorbită.
Transferați orezul într-un bol.
Bateti impreuna otetul, zaharul, uleiul de masline, restul de lingurita de sare si un varf de piper.
Adăugați roșiile și busuiocul.
Se amestecă bine și se verifică condimentele.
Serviți la temperatura camerei.