Orez brun cu stafide și condimente
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați stafide și orez brun condimentat. Această rețetă face 3 porții cu 376 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 31 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, bulion de pui, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Încercați Budinca De Stafide De Orez Brun, 10 Minute Scorțișoară Stafide Orez Brun Terci De Mic Dejun, și Risotto de șofran de orez brun (și de ce orezul brun este mai bun decât orezul alb) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți orezul brun, bulionul de pui, untul și frunza de dafin la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged, 45 până la 50 de minute; aruncați frunza de dafin.
Între timp, încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa și ghimbirul; gătiți și amestecați până când ceapa începe să se rumenească pe margini, aproximativ 3 minute. Se amestecă chimenul și coriandrul, apoi se amestecă țelina și stafidele. Reduceți căldura la mediu și gătiți până când țelina devine fragedă, aproximativ 5 minute. Odată gata, amestecați amestecul de ceapă în orezul fiert împreună cu sosul de soia; condimentează după gust cu piper.