Orez Basmati În Stil Indian

Orez Basmati În Stil Indian
Orezul Basmati în stil Indian necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 83 de cenți pe porție. Această garnitură are 277 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți semințe de chimen, ulei vegetal, păstăi cardamom și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Orez Basmati În Stil Indian, Curry de năut (stil Indian) peste orez Basmati, și Somon condimentat Indian cu orez Basmati pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți orezul într-un castron cu suficientă apă pentru a acoperi. Lăsați deoparte să se înmoaie timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți uleiul într-o oală mare sau o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați bățul de scorțișoară, păstăile de cardamom, cuișoarele și semințele de chimen. Gatiti si amestecati aproximativ un minut, apoi adaugati ceapa in oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Păstăi De CardamomPăstăi De Cardamom
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se caleste ceapa pana se rumeneste bogat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Scurgeți apa din orez și amestecați în oală. Gatiti si amestecati orezul cateva minute, pana se prajeste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați sare și apă în oală și aduceți la fierbere. Acoperiți și reduceți căldura la minim. Se fierbe timp de aproximativ 15 minute sau până când toată apa a fost absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Lăsați să stea 5 minute, apoi pufați cu o furculiță înainte de servire.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pratsch organic Gruner Veltliner. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Pratsch Organic Gruner Veltliner
Pratsch Organic Gruner Veltliner
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista