Orezul Basmati cu salată de legume de vară este un fără gluten și vegan garnitură. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 336 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați panglici de morcov, orez basmati, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Orez Basmati Și Salată De Legume De Vară, Orez Basmati Cu Ceapă Dulce Și Ierburi De Vară, și Orez Basmati cu ceapă dulce și ierburi de vară.
Instrucțiuni
1
Pulse primele 4 ingrediente într-un blender până lacombinate; sezon cu sare și piper.Cu blenderul în funcțiune, stropiți încet în ulei.Procesați pansamentul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați ingredientele rămase într-un vas mare; stropiți cu 3 linguri de pansament și tosso strat. Treceți pansamentul rămas de-a lungul lateraluluipentru a stropi peste.