Orez Basmati Cu Lămâie
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și garnitură vegetariană? Orezul basmati cu lămâie ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de orez basmati, ulei de canolan, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 28%. Încercați Lămâie Ghimbir Basmati Orez, Orez Basmati cu Curry de lămâie dulce Vietnameză, și Salată de orez Basmati cu mazăre, mentă și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală la foc mediu. Gatiti orezul, ghimbirul si coaja de lamaie impreuna in uleiul incins timp de aproximativ 1 minut; adăugați sucul de lămâie și bulionul de pui. Aduceți amestecul la fierbere; acoperiți vasul și lăsați amestecul să fiarbă până când lichidul este absorbit și orezul este fraged, 18 până la 20 de minute. Condimentează cu sare și piper.