Orez Basmati Cu Gust De Nucă

Orez Basmati Cu Gust De Nucă
Nutty Basmati orez ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 182 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 48 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Un amestec de orez basmati, bucăți de caju prăjite la uscat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Orez Basmati Cu Gust De Nucă, Nutty Basmati Pilaf, și Orez Basmati – cum să gătești orez Basmati.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 căni de apă la fiert într-o cratiță mică. Se amestecă 1 cană orez basmati nefiert și 1/4 linguriță sare; acoperiți, reduceți focul și gătiți 20 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc; se amestecă 3 linguri de pătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate și 4 lingurițe de caju sărat prăjit uscat. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze PlatePătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate
CajuCaju
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista