Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Orezul ananas-nucă de cocos ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 247 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 83 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, apă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pui de cocos cu orez prăjit cu ananas, Orez prăjit cu creveți cu ananas și nucă de cocos prăjită, și Frigarui de creveti si ananas la gratar peste orez cu nuca de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adauga ceapa cubulete, cimbru tocată, și piper, și saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Adăugați orez și gătiți 1 minut. Se amestecă ananasul și ingredientele rămase și se fierbe. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până când orezul este gata și lichidul este absorbit.