Oreo Stack Brownies
Oreo Stack Brownies ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 426 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 724 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare de linguriță foarte puțină, vanilie, pudră de cacao procesată olandeză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Oreo Stack Brownie — Mai Bine, Oreo Brownies, și Oreo M & M Negrese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o tigaie metalică pătrată de 8 inci cu folie antiaderentă
Topiți untul într-o cratiță mare (3 litri) antiaderentă. Se amestecă zahărul și pudra de cacao. Reduceți căldura la minim și amestecați ușor timp de aproximativ 30 de secunde pentru a încălzi zahărul. Opriți focul și lăsați amestecul de zahăr să stea 5 minute. Se amestecă vanilia și sarea.
Adăugați ouăle reci, amestecând sau amestecând doar până se amestecă și având grijă să nu le bateți excesiv, apoi amestecați praful de copt și făina.
Se toarnă în tigaie și se coace timp de 25 de minute sau până când brownies-urile apar setate.
Lăsați să se răcească complet în tigaie. Când se răcește, transferați la frigider pentru a se răci.Faceți umplutura / glazura. Bateți untul până devine cremos. Adăugați treptat zahărul cofetarilor, răzuind părțile laterale și bătând până se omogenizează. Bateți în vanilie și sare. Bateți încet în frișcă bătând și răzuind până când aveți o glazură netedă de vanilie. Pe o tăietură, tocați 7 din lucrurile duble și amestecați-le în glazură, "chestii" și toate.Ridicați brownie-ul rece din tigaie și îndepărtați folia. Cu un cuțit mare, tăiați brownie — ul în jumătate pentru a face două dreptunghiuri de 4 cm 8 inch-este mai ușor să lucrați în acest fel. Lucrând câte un dreptunghi pe rând, tăiați fiecare dreptunghi prin centru pentru a face două straturi (așa cum ați face pentru un tort). Sandwich aproximativ jumatate de cana de glazură în centrul fiecărui dreptunghi, apăsând în jos pentru a elimina orice bule de aer.
Răspândiți vârfurile fiecărui dreptunghi cu mai multă glazură. Înfășurați ușor în folie de plastic și congelați până se solidifică. Dacă aveți de gând să le păstrați înghețate mai mult de o oră, înfășurați din nou bine odată înghețate și puneți-le într-o pungă de depozitare.
Scoateți stivele de brownies înghețate din congelator și tăiați marginile cu un cuțit de bucătar, astfel încât să aveți două îngrijite rectangles.In un castron sigur pentru cuptorul cu microunde sau o ceașcă mare de măsurare Pyrex, combinați chipsuri de ciocolată și smântână. Cuptor cu microunde la 50% putere timp de 30 de secunde. Se amestecă până când ciocolata este topită și amestecul este neted, apoi se transferă într-o pungă cu fermoar rezistent.
Tăiați o gaură mică în colțul pungii și strângeți linii de ganache peste barele reci. Rupeți lucrurile duble rămase și apăsați-le în partea de sus pentru garnitură. Reveniți la frigider pentru a seta ganache-ul. A se păstra la frigider.
Scoateți din frigider cu aproximativ o oră înainte de servire. Barele pot sta afară, dar vor fi puțin mai moi.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile Oreo funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "