Orecchiette cu varză de Bruxelles și alune

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Orecchiette cu varză de Bruxelles și alune. Această rețetă face 4 porții cu 372 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână usturoi, paste orecchiette, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Orecchiette cu varză de Bruxelles și slănină, Orecchiette cu varză de Bruxelles prăjită, și Varză de Bruxelles sotată cu alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Aruncați varza cu 1 lingură de ulei; aranjați partea tăiată în jos pe o foaie de copt.
Se presară cu sare, piper și pancetta. Prăjiți 1820 de minute sau până când mugurii sunt fragede.
Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgeți, rezervând 1/4 cană apă de gătit. Întoarceți pastele în oală.
Adăugați usturoiul în germeni; aruncați bine.
Adăugați varză, parmezan, cimbru și câteva linguri de apă rezervată pentru paste; amestecați restul de 2 lingurițe de ulei. Lingură în 4 boluri; se presara cu alune.