Orecchiette cu varză de Bruxelles prăjită
Orecchiette cu varză de Bruxelles prăjită este un fel principal lacto ovo vegetarian . Pentru 2,06 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13 g de proteine , 27 g de grăsimi și un total de 486 de calorii . Această rețetă servește 6. Dacă aveți ulei de măsline, piper, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Va fi un succes la evenimentul tău de Crăciun . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 64% . Acest scor este bun. Varza de Bruxelles prăjită cu usturoi , varza de Bruxelles prăjită cu ceapă roșie și panceta și cartofii prăjiți și varza de Bruxelles sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați varza de Bruxelles, 3 linguri de ulei, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; arunca pentru a acoperi.
Transferați pe un 15 inchi uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Coaceți, descoperit, la 400° timp de 30-40 de minute sau până când se înmoaie.
Între timp, gătiți orecchiette conform instrucțiunilor de pe ambalaj; se scurg, rezervând 1 cană de apă pentru paste.
Într-o tigaie mică, căliți ceapa și usturoiul în unt timp de 1-2 minute. Se amestecă vinul. Se aduce la fierbere; gatiti pana scade lichidul la jumatate.
Într-un robot de bucătărie, combinați amestecul de ceapă, apa rezervată pentru paste și sare și piper rămase. Se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Într-o cratiță mare, combinați varza de Bruxelles, orecchiette, amestecul de ceapă, cremă de brânză și uleiul rămas. Gatiti la foc mediu pana cand se incinge si crema de branza se topeste, amestecand frecvent.