Orecchiette cu varză de Bruxelles prăjită este un fel principal lacto ovo vegetarian . Pentru 2,06 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13 g de proteine , 27 g de grăsimi și un total de 486 de calorii . Această rețetă servește 6. Dacă aveți ulei de măsline, piper, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Va fi un succes la evenimentul tău de Crăciun . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 64% . Acest scor este bun. Varza de Bruxelles prăjită cu usturoi , varza de Bruxelles prăjită cu ceapă roșie și panceta și cartofii prăjiți și varza de Bruxelles sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați varza de Bruxelles, 3 linguri de ulei, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați pe un 15 inchi uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți, descoperit, la 400° timp de 30-40 de minute sau până când se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Între timp, gătiți orecchiette conform instrucțiunilor de pe ambalaj; se scurg, rezervând 1 cană de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orecchiette
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Într-o tigaie mică, căliți ceapa și usturoiul în unt timp de 1-2 minute. Se amestecă vinul. Se aduce la fierbere; gatiti pana scade lichidul la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Într-un robot de bucătărie, combinați amestecul de ceapă, apa rezervată pentru paste și sare și piper rămase. Se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Într-o cratiță mare, combinați varza de Bruxelles, orecchiette, amestecul de ceapă, cremă de brânză și uleiul rămas. Gatiti la foc mediu pana cand se incinge si crema de branza se topeste, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Orecchiette
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional