Orecchiette cu Kale și pesmet
Orecchiette cu Kale și pesmet este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 531 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână hamsie, orecchiette, varză toscană și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Veggie Orecchiette cu pesmet, Orecchiette Cu Conopidă, Pesmet, Pancetta Și Pepitos, și Cina în seara asta: Orecchiette cu conopidă, slănină și pesmet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lucrând în loturi, gătiți kale într-o oală marede apă sărată clocotită până la licitație, aproximativ4 minute. Folosind clești, transferați într-o rimfoaie de copt; lăsați să se răcească. Puneți deoparte oala cuapă. Stoarceți excesul de lichid din varză;se toacă frunzele și se toacă mărunt tulpinile; pus deoparte.
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați pesmet și gătiți,amestecând des, până când începe să se rumenească,aproximativ 4 minute.
Adăugați o treime din tocatusturoi și gătiți, amestecând des, până lapâine sunt aurii, aproximativ 3 minute.Se condimentează cu sare și piper și se transferă Lao farfurie căptușită cu prosop de hârtie; lasa sa se raceasca.
Încălziți untul și restul de 2 linguri de ulei într-o oală mare și grea la foc mediu-mic.
Adăugațianchovies, fulgi de ardei roșu și rămândouă treimi din usturoiul tocat; gatiti, zdrobindanchovies cu o lingura, pana se formeaza o pasta,aproximativ 2 minute.
Adăugați kale rezervat și1 / 2 cană de apă. Gatiti, amestecand des, pana candkale este încălzit, aproximativ 4 minute.Se condimentează cu sare și piper.
Între timp, aduceți lichidul de gătit rezervat pentru kale la fiert; adăugați paste și gătiți, amestecând ocazional, până la al dente.
Scurgeți, rezervați1 cană lichid de gătit pentru paste.
Adăugați paste și 1/2 cană lichid de gătit pastela amestecul de kale și amestecați pentru a acoperi. Creștețiîncălziți la mediu și continuați să amestecați,adăugând mai mult lichid de gătit după cum este necesar, până lasos acoperă pastele.
Se amestecă în parmezan și 1/2 cană pesmet; aruncați pentru a combina. Împărțiți pastele între boluri, stropiți cu ulei și acoperiți cu pesmetul rămas.