Orecchiette cu fasole proaspătă Fava, Ricotta și mentă mărunțită
Orecchiette cu fasole proaspătă Fava, Ricotta și menta mărunțită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 414 calorii, 20g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți parmezan, ulei de măsline extravirgin, paste orecchiette și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli umplute cu fasole Fava, Ricotta și mentă cu sos de unt brun, Orecchiette cu verdeață, fasole Garbanzo și ricotta Salata, și Crostini cu fasole Fava și Ricotta Salata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți fasolea din păstăi; aruncați păstăile. Gatiti fasolea in apa clocotita timp de 1 minut.
Îndepărtați fasolea cu o lingură pliată. Scufundați fasolea în apă cu gheață; scurgere.
Îndepărtați piei exterioare dure din fasole; aruncați piei. Pune fasolea deoparte.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de apă pentru paste.
Puneți pastele într-un castron mare; adăugați ulei și sare. Aruncă bine.
Combinați 1 cană apă de paste rezervată, brânză ricotta, parmezan, mentă tocată și piper.
Adăugați amestecul de fasole și brânză în amestecul de paste; aruncați pentru a combina.
Garnisiți cu crengute de mentă, dacă doriți.