Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Orecchiette cu dovlecei, ardei iute și alune. O porție conține 600 de calorii, 16g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, căței de usturoi, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Orecchiette cu dovlecei, ardei iute și alune, Orecchiette cu varză de Bruxelles și alune, și Orecchiette cu scoici, ardei iute și pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Întindeți alunele pe o foaie mică de copt cu margini și prăjiți, aruncând ocazional, până devin aurii, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Se lasă să se răcească, apoi se toacă grosier; pus deoparte.
4
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare, amestecand ocazional, pana la al dente (aproximativ 5 minute pentru pastele proaspete).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
6
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați dovlecei și gătiți, aruncând ocazional, până când este crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
8
Adăugați usturoi și 1/4 linguriță fulgi de ardei roșu și gătiți, amestecând, doar până când usturoiul începe să se rumenească, aproximativ 2 minute. Adăugați imediat 1/2 cană lichid de gătit pentru Paste pentru a împiedica arderea usturoiului; reduceți căldura la minim și adăugați treptat unt, tigaie învârtită și adăugați mai mult lichid de gătit pentru paste, după cum este necesar, până când se formează un sos gros și lucios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Unt
Usturoi
Paste
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați paste în tigaie cu dovlecei și sos și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Paste
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați suc de lămâie, 1/4 cană parmezan, 2 linguri de mentă și 1/4 linguriță rămasă fulgi de ardei roșu și aruncați pentru a combina; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Parmezan
Mentă
11
Serviți pastele acoperite cu alune rezervate, mai mult parmezan și restul de 2 linguri de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Parmezan
Paste
Mentă
12
Faceți înainte: alunele pot fi prăjite cu 5 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.