Orecchiette cu dovlecei, ardei iute și alune

Orecchiette cu dovlecei, ardei iute și alune
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Orecchiette cu dovlecei, ardei iute și alune. O porție conține 600 de calorii, 16g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, căței de usturoi, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Orecchiette cu dovlecei, ardei iute și alune, Orecchiette cu varză de Bruxelles și alune, și Orecchiette cu scoici, ardei iute și pătrunjel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți alunele pe o foaie mică de copt cu margini și prăjiți, aruncând ocazional, până devin aurii, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Se lasă să se răcească, apoi se toacă grosier; pus deoparte.
4
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare, amestecand ocazional, pana la al dente (aproximativ 5 minute pentru pastele proaspete).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
6
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați dovlecei și gătiți, aruncând ocazional, până când este crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
8
Adăugați usturoi și 1/4 linguriță fulgi de ardei roșu și gătiți, amestecând, doar până când usturoiul începe să se rumenească, aproximativ 2 minute. Adăugați imediat 1/2 cană lichid de gătit pentru Paste pentru a împiedica arderea usturoiului; reduceți căldura la minim și adăugați treptat unt, tigaie învârtită și adăugați mai mult lichid de gătit pentru paste, după cum este necesar, până când se formează un sos gros și lucios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
UntUnt
UsturoiUsturoi
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați paste în tigaie cu dovlecei și sos și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați suc de lămâie, 1/4 cană parmezan, 2 linguri de mentă și 1/4 linguriță rămasă fulgi de ardei roșu și aruncați pentru a combina; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ParmezanParmezan
MentăMentă
11
Serviți pastele acoperite cu alune rezervate, mai mult parmezan și restul de 2 linguri de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
ParmezanParmezan
PastePaste
MentăMentă
12
Faceți înainte: alunele pot fi prăjite cu 5 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista