Orecchiette cu cartofi și ridichi
Orecchiette cu cartofi și ridichi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 196 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sparanghel, bulion de legume, orecchiette și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Orecchiette De Grâu Integral Cu Verdeață Amară Și Ridichi, Un castron cina: ton cu spanac, cartofi și ridichi, și Orecchiette cu Rabe de Broccoli (Orecchiette con Cime di Rapa).
Instrucțiuni
Spălați bine ridichile și blaturile verzi.
Tăiați ridichile în felii subțiri pentru a fi egale cu 1/2 cană; tocați blaturile de ridiche la 1/3 cană.
Gatiti pastele conform indicatiilor pachetului, omitand sarea si grasimea; păstrați cald.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ridichi, blaturi de ridiche și usturoi; sotati 5 minute, amestecand frecvent.
Adăugați cartofi și bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 7 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Adăugați sparanghel; gatiti 3 minute.
Combinați amestecul de cartofi și pastele; aruncați bine.