Orecchiette cu carpa de rata condimentata 4
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Orecchiette cu cârpă de rață condimentată. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 544 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,54 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ulei de măsline, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi bățul de scorțișoară, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de scorțișoară cu chipsuri de scorțișoară ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Ragu de mere-porc cu Orecchiette, Crockpot Mediterranean Chicken Rag cu Orecchiette, și Spaccatelle Cu Ragu De Rață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Presărați rața cu sare și piper.
Se adaugă rața în oală și se fierbe până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați rața pe farfurie.
Adăugați busuioc, usturoi, cimbru, baton de scorțișoară și ardei roșu zdrobit în oală; saut 3 minute. Întoarceți rața în oală.
Adăugați roșiile; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când rața este fragedă, aproximativ 1 oră.
Scoateți bățul de scorțișoară.
Transferați rața pe suprafața de lucru.
Tăiați toată carnea din oase; tăiați carnea în fâșii. Întoarceți carnea în oală. Condimentează Rag de rață la gust cu sare și piper. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit. Reîncălziți la foc mediu înainte de servire.)
Gatiti orecchiette in oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este doar frageda, dar inca ferma de muscat.
Scurgeți pastele. Întoarce-te la oală.
Adăugați Rag de rață, rucola și parmezan; aruncați pentru a amesteca. Împărțiți pastele între boluri mici.
Se presară cu brânză feta.