Orecchiette cu broccoli rabe Pesto
Orecchiette cu broccoli rabe Pesto necesită în jur 32 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 404 calorii, 21g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,47 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 170 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați brânză parmigiano-reggiano, brânză ricotta parțial degresată, paste orecchiette și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este minunat. Rețete similare includ Orecchiette cu broccoli rabe Pesto, Orecchiette cu Broccoli rabe, cârnați italieni picante și Pesto, și Orecchiette cu Broccoli Rabe (Orecchiette con Cime di Rapa).
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă bine sărată. Puneți un castron cu apă cu gheață bine sărată. Gatiti broccoli rabe in apa clocotita timp de 1 pana la 2 minute si apoi scufundati imediat in apa cu gheata sarata. Acest lucru va împiedica broccoli rabe să fie prea gătit și va seta culoarea verde minunată.
Scurgeți broccoli rabe și stoarceți orice exces de apă; se toacă grosier.
Așezați broccoli rabe în vasul unui robot de bucătărie și piureul până când este o pastă grosieră.
Adăugați fisticul și parmigiano și piureul până se omogenizează. Gustați și reglați condimentul; probabil că veți avea nevoie de mai multă sare.
Adăugați ricotta și pulsați până se combină. Gust pentru condimente încă o dată-ar trebui să fie plin de aromă, ușor amar și cremos în același timp. Pune deoparte.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă bine sărată. (Dacă faceți pastele imediat după pesto, folosiți doar apa de albire a broccoli rabe.) Gatiti pastele cu 1 minut mai putin decat timpul de gatire de pe ambalaj.
În timp ce pastele se gătesc, așezați pesto-ul într-o tigaie mare și adăugați aproximativ 1 până la 1 1/2 căni din apa de gătit a pastelor; se pune la foc mediu-mare. Când pastele sunt gata, scurgeți și adăugați în tigaie cu pesto. Se amestecă energic pentru a combina și găti până când sosul este cremos și încălzit, 1 până la 2 minute; adăugați sare după gust.
Se ia de pe foc, se adaugă 1 până la 2 linguri de ulei de măsline, dacă se dorește, și se amestecă energic.
Garnisiți cu mai mult parmigiano. Voila!