Orange Roughy În Unt De Usturoi
Orange Roughy în unt de usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, pescatariană și דל פחמימות,ă are 520 calorii, 39G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 6,96 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână portocaliu, usturoi, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Orange Roughy în unt de usturoi, Usturoi Parmezan Portocaliu Dur, și Portocaliu Aspru Cu Lămâie, Usturoi Și Busuioc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450.Clătiți filetele în apă, uscați-le cu prosoape de hârtie.Pune deoparte.Topiți untul într-o cratiță mică.
Adăugați usturoiul și vinul alb, amestecând până când totul este amestecat împreună.Pulverizați un vas mic de copt din sticlă pătrată cu spray de gătit.
Presărați ambele părți ale peștelui cu sare și piper și puneți fileuri de pește în vas.
Puneți inele de ceapă deasupra peștelui și turnați amestecul de unt de usturoi peste tot.
Coaceți la 450 timp de 12-15 minute, până când fulgii de pește când îl alegeți cu o furculiță.Acest lucru este foarte ușor, sărac în calorii și, de asemenea, are un gust minunat.