Orange Balsamic Rock Cornish Joc Găini

Orange Balsamic Rock Cornish Joc Găini
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întregul curs principal 30? Găinile de joc Orange Balsamic Rock Cornish ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 4,66 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 79G de proteine, 70g de grăsime, și un total de 1075 calorii. 29 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic îmbătrânit, la 8 tulpini rozmarin, concentrat de suc de portocale dezghețat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic îmbătrânit, puteți urma acest fel principal cu Tartă Cu Cremă Balsamică De Căpșuni ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este uimitor. Încercați Orange Balsamic Rock Cornish Joc Găini, Găini de vânat Rock Cornish cu glazură de lavandă-miere, și Găini de vânat Cornish prăjite cu sos portocaliu-Teriyaki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tapetați 2 tigăi de copt cu folie pentru o curățare mai ușoară. Puneți un suport de copt în fiecare tigaie. Găinile despicate și fluturele se deschid și se pun 3 găini în fiecare tigaie. Condimentați găinile cu sare și piper Liberal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Se amestecă concentratul de portocale, oțetul balsamic și uleiul de măsline și se toarnă uniform peste găini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
4
Presărați rozmarin și prăjiți 15 minute la 425 grade F și 30 de minute la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Revista