Opihi Proaspăt La Grătar Limpet

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Opihi proaspăt la grătar. O porție conține 66 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de usturoi, ardei iute hawaian, până la 6 ardei thailandezi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Vinete la grătar și Mozzarellan proaspăt pe Ciabatta cu ardei roșii prăjiți, maioneză cu usturoi, busuioc proaspăt și Rucola, Cârnați la grătar cu șalotă la grătar savurați cu Ricottan proaspăt și baghetă prăjită, și Sardine Proaspete La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aceasta este o delicatesă Hawaiană! Este o rețetă bună pentru stridii proaspete.
Amestecați ardei iute, oțet, apă, usturoi și sare de mare împreună. Marinați stridiile timp de aproximativ 15 minute înainte de grătar.
În timp ce grătați adăugați unt, sos de soia și piper cayenne sau ardei iute hawaian.