Opelu La Grătar

Opelu la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 245 calorii, 0g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, ulei de măsline, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Acesta este adus la tine de SippitySup. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Fripturi de somon la grătar cu sos Chipotle-Ponzu și fasole verde la grătar, Pui la grătar cu vinetă prăjită cu usturoi-Oregano și cartofi la grătar, și Friptură de flanc la grătar cu Mojo de mentă-coriandru și morcovi și păstârnac la grătar.
Instrucțiuni
Îndepărtați peștele dacă este necesar și clătiți bine în interior și în exterior.
Se amestecă sucul de lămâie și uleiul de măsline împreună este un castron mic.Faceți fante adânci de aproximativ 1 inch la distanță de ambele părți ale peștelui.
Așezați-le într-un vas de copt superficial și turnați marinada peste ele.
Lăsați-i să marineze aproximativ 30 de minute. Pregătiți grătarul și lăsați-l să ardă până la cărbuni cu foc mediu.
Scoateți peștele din marinată și așezați-le pe grătare curate bine unse, așezate la 4 până la 6 inci deasupra cărbunilor sau focului pregătit și la aproximativ 3 inci distanță. Ungeți cu marinată și închideți capota grătarului. Gatiti pana cand pestele este opac si umed in interior, aproximativ 6 pana la 8 minute pentru pestii cu grosimea mai mica de 1 inch si 10 pana la 15 minute pentru pestii cu grosimea mai mare de 1 inch.