Onigiri-Bile De Orez Japoneze

Onigiri-Bile De Orez Japoneze
Onigiri-bilele japoneze de orez necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 394 calorii, 12g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați așchii de bonito, semințe de susan, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Onigiri (Bile De Orez Japoneze), Onigiri / Bile De Orez, și Onigiri (Bile De Orez) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați orezul într-o strecurătoare de plasă până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Combinați orezul spălat și 4 1/2 căni de apă într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Reduceți căldura la minim; acoperi. Fierbeți orezul până când apa este absorbită, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Lăsați orezul să se odihnească, timp de 15 minute pentru a permite orezului să continue să se aburească și să devină fraged. Lăsați orezul fiert să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Combinați 1 cană de apă cu sarea într-un castron mic. Folosiți această apă pentru a umezi mâinile înainte de a manipula orezul. Împărțiți orezul gătit în 8 porții egale. Folosiți o porție de orez pentru fiecare onigiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Împărțiți o porție de orez în două. Creați o gropiță în orez și umpleți cu o linguriță îngrămădită de fulgi de bonito. Acoperiți cu porțiunea rămasă de orez și apăsați ușor pentru a închide umplutura în interiorul bilei de orez. Apăsați ușor orezul pentru a forma un triunghi. Înfășurați onigiri în formă cu o bandă de nori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De BonitoFulgi De Bonito
NoriNori
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
6
Se presară cu semințe de susan. Repetați pentru a face un total de 8 onigiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate41
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista