Onigiri-Bile De Orez Japoneze
Onigiri-bilele japoneze de orez necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 394 calorii, 12g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați așchii de bonito, semințe de susan, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Onigiri (Bile De Orez Japoneze), Onigiri / Bile De Orez, și Onigiri (Bile De Orez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați orezul într-o strecurătoare de plasă până când apa curge limpede.
Combinați orezul spălat și 4 1/2 căni de apă într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Reduceți căldura la minim; acoperi. Fierbeți orezul până când apa este absorbită, 15 până la 20 de minute.
Lăsați orezul să se odihnească, timp de 15 minute pentru a permite orezului să continue să se aburească și să devină fraged. Lăsați orezul fiert să se răcească.
Combinați 1 cană de apă cu sarea într-un castron mic. Folosiți această apă pentru a umezi mâinile înainte de a manipula orezul. Împărțiți orezul gătit în 8 porții egale. Folosiți o porție de orez pentru fiecare onigiri.
Împărțiți o porție de orez în două. Creați o gropiță în orez și umpleți cu o linguriță îngrămădită de fulgi de bonito. Acoperiți cu porțiunea rămasă de orez și apăsați ușor pentru a închide umplutura în interiorul bilei de orez. Apăsați ușor orezul pentru a forma un triunghi. Înfășurați onigiri în formă cu o bandă de nori.
Se presară cu semințe de susan. Repetați pentru a face un total de 8 onigiri.