Omletă Ușor Coaptă
Omleta ușor coaptă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 357 calorii, 25g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă servește 2 și costă $1.44 pe portie. Un amestec de sparanghel, ouă, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 36 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Omletă De Sparanghel La Cuptor, Omletă Denver La Cuptor, și Omletă De Mere La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Pansament termic în tigaie antiaderentă mică, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și sparanghelul; gatiti 3 min., amestecând ocazional.
Între timp, bateți ușor ouăle într-un bol mediu. Se amestecă roșiile, șunca și 1/4 cană de brânză.
Se toarnă în tigaie;gatiti, fara agitare, 3-4 min. sau până când marginile încep să se stabilească.
Se presară cu restul de 1/4 cană de brânză.
Coaceți în tigaie, neacoperit, 20 min. până când centrul este setat.
Lăsați să stea 5 min.; se taie în pene pentru a servi.
Se presară cu pătrunjel proaspăt tocat, dacă se dorește.