Omletă super-umplută
Omleta super-umplută durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 624 de calorii , 35 g de proteine și 40 g de grăsime fiecare. Pentru 2 USD per porție , această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și luați lapte, busuioc, tortilla de făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 69% . Acest scor este destul de bun. Sandwich cu omletă cu cheddar, spanac și piper , omleta de primăvară de inspirație grecească și omleta cu legume încărcate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un 10-in. tigaie antiaderentă, acoperită cu spray de gătit, căliți roșia, ciupercile, ardeiul verde și ceapa până se înmoaie; îndepărtați și lăsați deoparte.
Intr-un castron mic, batem ouale, laptele, patrunjelul, busuiocul si piperul.
Se toarnă în tigaie; se fierbe la foc mediu. Pe măsură ce ouăle se întăresc, ridicați marginile, lăsând porția nefiartă să curgă dedesubt. Când ouăle sunt puse, puneți deasupra spanac, felii de brânză și tortilla.
Întoarceți tigaia pentru a răsturna omleta; întoarcem omleta în tigaie, cu partea de tortilla în jos.
Puneți șunca și legumele sote pe o parte a omletei.
Se presară cu 3/4 cană brânză mărunțită; îndoiți omleta peste umplutură. Acoperiți și lăsați să stea 1-1/2 minute sau până când brânza se topește.
Se ia de pe foc. Acoperiți cu brânză mărunțită rămasă.
Serviți cu salsa și smântână dacă doriți.