Omletă Spaniolă De Cartofi
Omleta spaniolă de cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mese de dimineață. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariene servește 6 și costă $1.06 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 463 calorii. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării Europene. Cap la magazin și ridica ouă, roșii, sare și piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Omletă Spaniolă De Cartofi, Tortillan Espanola ("omletă" spaniolă de cartofi), și Omletă Spaniolă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare sau tigaie, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Presărați ușor cartofii cu sare și piper. Gatiti pana se rumeneste si crocant.
Odată ce cartofii sunt aurii, amestecați ceapa. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie si incepe sa se rumeneasca.
Între timp, bateți ouăle împreună cu sare și piper.
Se toarnă ouăle în tigaie și se amestecă ușor pentru a se combina. Reduceți căldura la minim și gătiți până când ouăle încep să se rumenească pe fund.
Slăbiți partea inferioară a omletei cu o spatulă, răsturnați o farfurie mare peste tigaie și întoarceți cu grijă omleta pe ea. Glisați omleta înapoi în tigaie cu partea nefiertă în jos. Gatiti pana se pun ouale.
Garnisiți omleta cu roșii și ceapă verde și serviți cald.