Omletă proaspătă cu brânză de capră

Omleta proaspătă cu ierburi cu brânză de capră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 147 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Un amestec de brânză de capră, ouă, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Brânză de capră și omletă proaspătă din plante, Omletă cu brânză și dovlecei, și Omletă Cu Brânză De Capră.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un bol, amestecând cu un bici.
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 9 inci la foc mediu.
Se toarnă amestecul de ou în tigaie. Pe măsură ce amestecul începe să gătească, ridicați ușor marginile omleta cu o spatulă, și tilt pan porțiune atât de nefierte curge dedesubt. Gatiti doar pana cand setati (aproximativ 5 minute).
Presărați brânză peste omletă. Îndoiți omleta în jumătate; acoperiți și reduceți căldura la minim. Gatiti 2 minute.
Tăiați omleta pe jumătate în cruce.