Omletă De Sparanghel La Cuptor
Omleta de sparanghel la cuptor ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 206 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,28 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sparanghel subțire creion, șalotă, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Omletă pufoasă cu sparanghel, Omletă cu sparanghel și brânză, și Omletă cu sparanghel și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.Ungeți o quiche sau o tigaie de 9 inci. Aduceți 1 inch apă la fiert într-o tigaie.
Adăugați sparanghel și gătiți până când este crocant, 2 până la 3 minute.
Se scurge și se clătește cu apă rece, apoi se usucă; pune tigaia deoparte. Aranjați sparanghelul în tigaia pregătită într-un model circular.
Presărați brânză deasupra.
Topiți untul în aceeași tigaie la foc mediu; adăugați șalotă și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Transferați șalota într-un castron; adăugați ouă, jumătate și jumătate, sare și piper; și amestecați cu o furculiță.
Se toarnă peste sparanghel și brânză.
Coaceți omleta până la puf și auriu, aproximativ 40 de minute.