Omletă De Somon Afumat

Omletă De Somon Afumat
Omeletul de somon afumat este un fără gluten, primar, pescatarian și דל פחמימות, rețetă cu 2 porții. O porție conține 203 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ouă, smântână, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Omletă De Somon Afumat, pentru omleta de somon afumat, și Omletă de somon afumat cu ierburi.

Instrucțiuni

1
Notă: Acest lucru face un fel de mâncare excelent pentru brunch cu o salată verde aruncată.
2
Într-un castron mic, amestecați împreună smântână, muștar și mărar; pus deoparte. Într-un castron mic se amestecă împreună crema de brânză și somonul afumat tocat; pus deoparte. Pulverizați o tigaie antiaderentă de 8 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Somon AfumatSomon Afumat
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SmântânăSmântână
MuștarMuștar
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
3
Încălziți tigaia la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați 1/2 din ouăle bătute și acoperiți. Gatiti timp de 2 pana la 4 minute sau pana cand oul s-a intarit. Puneți 1/2 amestec de somon pe jumătatea omletei departe de mâner. Înclinați tigaia peste placa de servire și scoateți omleta din tigaie, pliată în jumătate în timp ce alunecă din tigaie. Repetați cu amestecul rămas de ou și somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Stropiți omleta cu amestec de cremă de mărar și garnisiți cu caviar și arpagic, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaviarCaviar
ArpagicArpagic
CremăCremă
MărarMărar

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista