Omletă de Ricotta cu Bietă Elvețiană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați omleta Ricottan cu Bietă Elvețiană. Această rețetă face 1 porții cu 701 calorii, 32g de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, bietă elvețiană și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Un studiu interesant și omletă laminată cu brânză elvețiană și Feta, Prăjituri elvețiene cu brânză și Ricotta, și Penne cu brânză elvețiană și Ricotta.
Instrucțiuni
Crăpați ouăle într-un bol mic de amestecare.
Adăugați laptele sau apa, sarea și piperul. Se amestecă rapid cu o furculiță până se bate bine; pus deoparte. Într-o tigaie antiaderentă de 8 inci, topiți 2 linguri de unt la foc mediu-mare.
Adăugați 4 sau 5 din frunzele de brustă elvețiană și sotați până când s-au ofilit.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte. Topiți untul rămas în tigaie, apoi turnați încet amestecul de ouă, înclinând tigaia pentru a-l întinde uniform.
Lăsați ouăle să se întărească puțin, permițând o parte din lichidul rămas să curgă pe părțile laterale ale tigaiei. Continuați să gătiți încă un minut, dar în timp ce centrul este încă puțin curgător, lingură în ricotta. Înclinați tigaia într-o parte și, folosind o spatulă, pliați aproximativ 1/3 din omletă peste umplutura de ricotta. Agitați ușor tigaia pentru a glisa omleta până la margine. Ținând tigaia lângă farfuria de servire, înclinați-o astfel încât omleta să alunece pe farfurie.
Se servește cu bietă Elvețiană.