Omletă de bietă și ceapă (Trouchia)

Omleta de bietă și ceapă (Trouchia) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 362 calorii, 21g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, bietă, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Omletă de bietă și ceapă (Trouchia), Brunch De Duminică: Omletă De Bietă Și Ceapă, și Omletă Ricottan cu Bietă Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie de 10 inci, adăugați ceapa și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până când este complet moale, dar nu colorată, aproximativ 15 minute.
Adăugați smogul și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când toată umezeala s-a fiert și smogul este fraged, aproximativ 15 minute. Condimentează bine cu sare și piper.
Între timp, zdrobiți usturoiul într-un mortar cu câțiva vârfuri de sare (sau tocați-le mărunt împreună), apoi amestecați-l în ouă împreună cu ierburile.
Combinați amestecul de bietă cu ouăle și amestecați în Gruy Ucrumre și jumătate de parmezan.
Încălziți uleiul rămas în tigaie și, când este fierbinte, adăugați ouăle. Se amestecă și se menține focul la mediu-mare timp de aproximativ un minut, apoi se întoarce la scăzut. Gatiti pana cand ouale sunt asezate, dar inca putin umede deasupra, 10-15 minute.
Adăugați parmezanul rămas și fierbeți la 4 până la 6 inci de la foc, până se rumenesc.
Serviți trouchia în tigaie sau glisați-o pe un vas de servit și tăiați-o în pene. Partea superioară a gratinului și fundul auriu sunt la fel de prezentabile.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA