Omletă cu sparanghel, Gruyere și tarhon
Sparanghel, Gruyere și tarhon Souffleed omleta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 465 calorii, 29G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.57 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți Gruyere grosolan, unt, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sparanghel, Gruy Otrivre și omletă cu suflet de tarhon, Omletă Suflată Cu Brânză De Capră, Sparanghel Și Șuncă, și Tartă de sparanghel, praz și Gruyere în cremă savuroasă de tarhon.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, fierbeți sparanghelul în apă sărată pentru a acoperi timp de 3 până la 5 minute sau până când este doar fraged.
Scurgeți sparanghelul, șocați-l în apă cu gheață și uscați-l cu prosoape de hârtie.
În tigaie, gătiți ceapa cu sare și piper, după gust, în 1 lingură de unt la foc moderat, amestecând frecvent, timp de 5 minute, sau până când ceapa este aurie și transferați amestecul în bol. În aceeași tigaie, încălziți sparanghelul până se încălzește.
Adăugați sparanghelul în ceapă.
Ștergeți aceeași tigaie și încălziți restul de 1/2 lingură de unt la foc moderat până se topește, înclinând tigaia pentru a o acoperi cu untul și scoateți-o de pe foc.
Într-un bol, bateți gălbenușurile de ou cu făina și sarea și piperul, după gust, până când amestecul este gros și de culoare lămâie.
Adăugați ceapa și sparanghelul în gălbenușurile de ou.
Într-un alt bol cu un mixer electric, bateți albușurile cu un vârf de sare până când țin doar vârfuri rigide, pliați-le în amestecul de gălbenuș ușor, dar bine și turnați amestecul de ou în tigaie, răspândindu-l uniform. (Dacă mânerul tigaiei este din plastic, înfășurați-l într-o grosime dublă de folie.)
Coaceți omleta în mijlocul cuptorului timp de 7 minute sau până când este umflată și aproape gătită. Lingurați Gruyere și tarhon și o picătură de sare și piper pe mijlocul omletei și, cu o spatulă, pliați omleta în jumătate pentru a închide umplutura.
Coaceți omleta în mijlocul cuptorului încă 1 minut sau până când brânza este topită și omleta este gătită.