Omletă Cu Sparanghel

Omletă Cu Sparanghel
Omleta cu sparanghel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă face 6 porții cu 158 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, ceapă verde, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Omletă cu sparanghel și brânză, Omletă cu sparanghel și ierburi, și Omletă pufoasă cu sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sparanghel la abur până când este crocant-fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
2
Scurgere.
3
Bateți ouăle, parmezanul ras, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron mare pentru a se amesteca bine. Saut bucati de bacon de la bucati de bacon in tigaie mare si mare, la foc mediu-mare, pana se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
PiperPiper
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
BolBol
4
Se adauga ceapa verde feliata si saut pana cand ceapa devine translucida, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CeapăCeapă
5
Adăugați sparanghel fiert;saut până se încălzește. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
6
Întindeți amestecul de sparanghel într-un singur strat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se toarnă amestecul de ouă peste sparanghel. Gatiti pana cand ouale sunt setate foarte usor, inclinand tigaia, ruland usor spatula de cauciuc in jurul marginilor si permitand portiei de ou nefierte sa curga dedesubt, aproximativ 4 minute. Înclinați tigaia și glisați omleta pe farfurie, pliând omleta în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Tăiați omleta în pene și serviți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista