Omletă Cu Sparanghel
Omleta cu sparanghel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă face 6 porții cu 158 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, ceapă verde, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Omletă cu sparanghel și brânză, Omletă cu sparanghel și ierburi, și Omletă pufoasă cu sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sparanghel la abur până când este crocant-fraged, aproximativ 5 minute.
Bateți ouăle, parmezanul ras, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron mare pentru a se amesteca bine. Saut bucati de bacon de la bucati de bacon in tigaie mare si mare, la foc mediu-mare, pana se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Se adauga ceapa verde feliata si saut pana cand ceapa devine translucida, aproximativ 3 minute.
Adăugați sparanghel fiert;saut până se încălzește. Reduceți căldura la mediu.
Întindeți amestecul de sparanghel într-un singur strat în tigaie.
Se toarnă amestecul de ouă peste sparanghel. Gatiti pana cand ouale sunt setate foarte usor, inclinand tigaia, ruland usor spatula de cauciuc in jurul marginilor si permitand portiei de ou nefierte sa curga dedesubt, aproximativ 4 minute. Înclinați tigaia și glisați omleta pe farfurie, pliând omleta în jumătate.
Tăiați omleta în pene și serviți.