Omletă cu ouă și brânză
Omletă și brânză covrig ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. O porție conține 291 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica covrig, liniuță de piper, ou, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Bacon și ou Mac și brânză, Sandviș cu șuncă, ouă și brânză, și Pătrate Bagel Cu Carne De Vită Și Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 1 felie de brânză pe partea tăiată a fiecărei jumătăți de covrig.
Combinați oul, sarea și piperul într-un castron, amestecând cu un tel. Topiți untul într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu.
Adăugați amestecul de ouă; gătiți, fără a amesteca, până când amestecul se așează pe fund. Desenați o spatulă pe fundul tigaiei pentru a forma caș. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul de ouă este îngroșat, dar încă umed. Puneți imediat jumătate de ou peste brânză pe fiecare jumătate de covrig.