Omletă cu ierburi și brânză de capră

Omleta cu ierburi și brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 218 calorii. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 2 și costă $1.34 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare, brânză de capră, o picătură de sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Omletă de ierburi cu brânză de capră cu Lox, Omletă cu brânză de capră și ierburi proaspete, și Omletă Cu Brânză De Capră Și Șuncă.
Instrucțiuni
Combinați ouăle și 1 lingură de apă într-un castron, amestecând cu un tel. Se amestecă 1/8 linguriță piper și 1/8 linguriță sare.
Combinați pătrunjelul, tarhonul și brânza de capră într-un castron mic.
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă de 8 inci la foc mediu.
Adăugați restul de 1/8 linguriță de piper, dovlecei, ardei gras și o picătură de sare în tigaie; gatiti 4 minute sau pana se inmoaie.
Scoateți amestecul de dovlecei din tigaie; acoperiți și păstrați la cald.
Așezați 1/2 linguriță de ulei în tigaie.
Se toarnă jumătate din amestecul de ouă în tigaie și se lasă amestecul de ouă să se stabilească ușor (nu se amestecă). Slăbiți cu grijă marginile setate ale omletei cu o spatulă, răsturnând tigaia pentru a turna ou nefiert în lateral. Continuați această procedură timp de aproximativ 5 secunde sau până când nu rămâne aproape niciun ou curgător.
Presărați jumătate din amestecul de brânză uniform peste omletă; gătiți omleta 1 minut sau până când este setată. Glisați omleta pe farfurie, pliabilă în treimi. Repetați procedura cu restul de 1/2 linguriță de ulei, amestec de ouă și amestec de brânză de capră.
Presărați arpagic peste omlete.
Se servește cu amestec de dovlecei.