Omletă Cu Față Deschisă Cu Salată De Rucola
Omleta deschisă cu salată de rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,35 USD pe porție. O porție conține 379 calorii, 18g de proteine, și 32g de grăsime. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de sare și piper kosher, ulei de măsline, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 46%. Rețete similare sunt Salată De Pui-Rucola Sandvișuri Cu Față Deschisă, Omletă cu față deschisă, și Omletă Mexicană Cu Față Deschisă.
Instrucțiuni
Bateti 2 linguri ulei de masline, otetul, 1/4 lingurita sare si piper dupa gust intr-un bol mediu.
Adăugați rucola, măslinele și ardeii roșii prăjiți, dar nu aruncați încă (nu doriți ca rucola să se ofilească). Puneți deoparte în timp ce pregătiți omletele.
Bateți ouăle, laptele și un vârf de sare într-un bol.
Încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Adăugați aproximativ 1 linguriță de ulei de măsline, apoi turnați 1/2 cană din amestecul de ouă și amestecați ușor cu o spatulă de cauciuc pentru a distribui oul în fundul tigaiei. Gatiti pana cand ouale sunt doar setate, dar partea inferioara nu este maro, aproximativ 4 minute, apoi glisati omleta pe o farfurie. Repetați pentru a face încă 3 omlete, adăugând aproximativ 1 linguriță de ulei în tigaie între fiecare.
Aruncați salata de rucola, apoi grămați deasupra omletelor. Împrăștiați feta și prosciutto deasupra.
Fotografii de Antonis Achilleos