Omletă cu față deschisă
Omleta cu față deschisă este un fel principal care servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten are 147 de calorii , 19 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Pentru 1,71 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de buchețele de broccoli, brânză cheddar, înlocuitor de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor uimitor de lingură de 81% . Încercați omleta cu față deschisă , omleta cu sparanghel cu față deschisă și omleta mexicană cu față deschisă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un 9-in. sau 10 inchi. tigaie acoperită cu spray de gătit, căliți broccoli, ardeiul roșu și ceapa până devin crocante.
Adăugați șuncă și hash browns. Gatiti 2 minute, amestecand des.
Într-un bol, bate înlocuitorul de ou și piperul.
Se toarnă peste amestecul de legume (amestecul trebuie să se fixeze imediat la margini).
Pe măsură ce ouăle se întăresc, împingeți marginile fierte spre centru, lăsând porția nefiartă să curgă dedesubt. Când ouăle sunt puse; se ia de pe foc.
Se presară cu brânză; se acopera si se lasa sa stea 5 minute sau pana cand branza se topeste.