Omletă cu dovlecei și ceapă
Omeletul cu dovlecei și ceapă necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această masă de dimineață are 123 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 72 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți oregano, dovlecei, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Încercați Omletă de dovlecei, ceapă și brânză Feta, Omletă cu coriandru, ceapă roșie și Jalapeno, și Omletă de bietă și ceapă (Trouchia) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie antiaderentă de 8 inci cu spray de gătit.
Adăugați ulei; se pune la foc mediu.
Adăugați dovleceii și ceapa; saut 7 minute sau până se înmoaie. Se lasă deoparte și se lasă să se răcească.
Combinați ouăle și restul de 5 ingrediente într-un castron mediu, amestecând cu un tel până se omogenizează bine. Se amestecă dovlecelul și ceapa.
Acoperiți tigaia cu spray de gătit; reveniți la foc mediu.
Adăugați amestecul de ouă; gatiti 4 pana la 5 minute sau pana cand centrul este setat (nu amestecati). Slăbiți omleta cu spatulă; pliați în jumătate. Glisați omleta pe o farfurie.