Omletă cu brânză de capră și ierburi proaspete

Brânza de capră și omleta proaspătă de ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, vegetariană și דל פחמימות,ă are 346 calorii, 20g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți piper, ouă, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Omletă cu ierburi și brânză de capră, Omletă de ierburi cu brânză de capră cu Lox, și Souffl cu branza de capra si ierburi proaspete 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic și folosind o spatulă de cauciuc, zdrobiți brânza de capră cu ierburile măsurate până se combină; pus deoparte.
Bateți ouăle, laptele, sarea și piperul într-un castron mediu până când este galben pal și gălbenușurile și albușurile sunt combinate uniform. Puneți deoparte o farfurie de servire.Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 8 inci la foc mediu până la spumare.
Adăugați amestecul de ouă și amestecați constant cu o spatulă de cauciuc, mișcând ouăle în jurul tigaiei până când formează caș mic, aproximativ 2 până la 3 minute. Agitați ușor tigaia și folosiți spatula pentru a răspândi uniform amestecul de ouă pe tigaie—partea superioară a ouălor ar trebui să aibă o consistență cremoasă. Puneți uniform amestecul de brânză de capră în treimea mijlocie a amestecului de ouă.
Scoateți tigaia de pe foc. Folosind spatula, pliați o treime din omletă peste și pe ea însăși. Împingeți ușor partea pliată a omletei spre marginea cratiței. Înclinați tigaia peste farfuria de servire și rotiți omleta pe farfurie, cu cusătura în jos.
Se ornează cu ierburi suplimentare și se servește imediat.