Omletă Cajun Cu Creveți

Omletă Cajun Cu Creveți
Reteta omleta Cajun cu creveti este gata în aproximativ 48 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Această rețetă face 4 porții cu 514 calorii, 38g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.45 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de pătrunjel, ardei gras, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Omleta Cajun, Omletă de creveți / ouă prăjite cu ceapă roșie și Rețetă de creveți, și Omletă Consistentă De Creveți.

Instrucțiuni

1
Se topește 1 linguriță. unt într-o tigaie grea antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare; adăugați cârnați și gătiți, amestecând ocazional, 6 până la 7 minute sau până când cârnații se rumenesc bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați roșiile, următoarele 4 ingrediente și 1/2 linguriță. Condimente Creole. Gatiti 5-7 minute sau pana cand legumele sunt fragede si cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat. Amestecați creveții în amestecul de cârnați; gătiți 1 minut sau doar până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Bateți împreună ouăle, pătrunjelul și restul de 1/2 linguriță. Condimente Creole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Se topește 1 linguriță. unt în tigaie acoperită cu spray de gătit la foc mediu, tigaie rotativă pentru a acoperi uniform fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se toarnă un sfert din amestecul de ouă în tigaie. Ca amestec de ou începe să gătească, ridicați ușor marginile omleta cu o spatulă, și înclinați tigaie astfel încât porțiunea nefierte curge dedesubt. Gatiti pana aproape setat (aproximativ 1 minut). Acoperiți tigaia și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Presărați 1 parte de omletă cu un sfert din fiecare amestec de cârnați și brânză. Îndoiți omleta în jumătate peste umplutură. Glisați omleta pe o farfurie de servire; acoperiți cu folie de aluminiu pentru a vă încălzi. Repetați procedura de 3 ori cu untul rămas, amestecul de ouă, amestecul de cârnați și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Se servește cu sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa si Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care îl puteți încerca este Palacio de Fefinanes Albarino. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Palacio de Fefinanes Albarino
Palacio de Fefinanes Albarino
Arome varietale cu multe citrice fine și erbacee. Corpolent în gură, mătăsos și foarte proaspăt, combinând armonia aromelor cu eleganța și demnitatea.
DificultateGreu
Gata În48 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista