Ole De Pește Alb Ușor De Copt
Ole de pește alb ușor de copt necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 30 și costă 28 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 23 calorii. Acesta este adus la tine de Recipezaar. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, coriandru, var și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pește Alb Ușor La Cuptor Ole', Pește Alb La Cuptor, și Parmezan De Pește Alb La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.frecați fileurile cu ulei și puneți-le pe o foaie de copt sau un vas ușor uns.Lingurați salsa și stoarceți sucul de lămâie deasupra peștelui.
Coaceți timp de 15-20 de minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.Se acoperă cu coriandru proaspăt.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.