Old Glory Plăcintă Cu Cireșe Și Afine

Old Glory Plăcintă Cu Cireșe Și Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Old Glory Cherry-Blueberry Pie. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă 86 cenți pe porție. O porție conține 159 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Un amestec de cireșe, suc de lămâie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Blueberry Morning Glory Fulgi De Ovăz La Cuptor, Plăcintă Cu Cireșe, și Plăcintă Cu Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați cireșele cu 2 linguri de suc de lămâie. Într-un castron mai mic, amestecați afinele cu restul de 1 lingură de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CireșeCireșe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați zahărul și amidonul de porumb; amestecați ușor 1 cană din amestec în cireșe și 1/4 cană în afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CireșeCireșe
ZahărZahăr
3
Se amestecă amestecul de cireșe peste 3/4 din patiserie în tigaie, lăsând 1 cadran liber. Puneți amestecul de afine în zona neumplută. Împrăștiați untul uniform peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
UntUnt
CireșeCireșe
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Umplutură superioară cu stele și dungi conform instrucțiunilor pentru patiseria steagului. Puneți plăcinta într-o tavă de copt căptușită cu folie de 13 pe 17 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Coaceți pe raftul inferior al unui cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până când fructele clocotesc în centru și patiseria este bine rumenită, aproximativ 1 oră. Dacă marginile de patiserie se rumenesc prea repede (verificați după 40 de minute), acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Lăsați plăcinta să se răcească pe un raft cel puțin 3 ore; lăsați să stea la temperatura camerei până la 8 ore.
7
Tăiați în pene și serviți cu înghețată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista