Okra proaspătă cu roșii și ghimbir
Okra proaspătă cu roșii și ghimbir este o fără gluten, întreg 30 și vegan farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 81 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fulgi de piper, okra, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Saut De Porumb Proaspăt Cu Roșii, Dovlecei Și Bame Prăjite, Okran și roșii, și Okran și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulse usturoi și ghimbir într-un procesor de alimente până se toacă fin și se transferă într-o tigaie grea de 12 inci.
Adăugați fulgi de ulei și ardei roșu, după gust, și gătiți la foc moderat, amestecând, până la parfum, aproximativ 1 minut.
Pulse roșii cu sare și piper negru în procesor până se toacă grosier și se amestecă în ulei în tigaie. Gatiti, neacoperit, la foc moderat, amestecand ocazional, 10 minute. Se amestecă okra și se fierbe, acoperit, până se înmoaie, aproximativ 5 până la 10 minute.