Okra Pilau

Okra Pilau
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Okra Pilau ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 381 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână slănină, okra, orez și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 55%. Încercați Okra Pilau, Okra Pilau, și Lowcountry creveți-și-Okra Pilau pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiți slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 până la 7 minute sau până când este crocantă; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând 2 linguri. picături în tigaie. Crumble bacon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
2
Saut ceapa și okra în picături fierbinți la foc mediu-mare 6 până la 8 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
BameBame
3
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului. Se amestecă orezul și slănina mărunțită în amestecul de okra în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
BameBame
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista