Okonomiyaki
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Okonomiyaki. O porție conține 326 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați scallions, sos okonomiyaki, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Okonomiyaki, Vegetarian Okonomiyaki, și Okonomiyaki cu Trotters.
Instrucțiuni
Scoateți miezul și părțile dure ale tulpinilor din varză și tocați it.In un castron mare, combinați varza mărunțită, scallions, katsuobushi și făina universală, aruncând cu două furculițe mari sau degetele pentru a distribui totul uniform. Curățați nagaimo și radeți-l într-un castron separat. De asemenea, îl puteți toca aproximativ și îl puteți face piure într-un robot de bucătărie.
Adăugați ouăle și dashi și amestecați împreună până când totul este încorporat uniform. Dacă doriți să adăugați alte ingrediente de umplere, acesta este momentul să o faceți. Decideți dacă adăugările dvs. se vor încorpora mai bine în ingredientele uscate sau ingredientele umede și amestecați-le în consecință.
Turnați ingredientele umede în amestecul de varză și amestecați împreună până când toată varza a fost umezită și nu există bulgări mari de făină, dar aveți grijă să nu amestecați prea mult. Este bine dacă mai există niște bucăți mici de făină.
Așezați slănina într-o tigaie rece, suprapunându-se ușor pentru a ține cont de contracție. Dacă nu utilizați slănină, va trebui să adăugați câteva lingurițe de ulei vegetal în tigaie.
Adăugați o treime din amestecul de varză într-o movilă deasupra slăninei. Apăsați în jos pe movilă folosind o spatulă pentru a aplatiza partea superioară și apoi împingeți marginile înapoi spre centru pentru a face o clătită rotundă care are aproximativ aceeași grosime de la margine la margine (ar trebui să aibă o grosime de aproximativ 3/4 inci). Acoperiți cu un capac și gătiți până când fundul este bine rumenit (aproximativ 7 minute). Întoarceți okonomiyaki. Dacă nu sunteți sigur cu privire la abilitățile dvs. de răsturnare, ungeți ușor și preîncălziți o a doua tigaie, atunci puteți folosi a doua tigaie pentru a o acoperi pe prima și răsturnați okonomiyaki direct în a doua tigaie folosind mănuși de cuptor pentru a ține tigăile fierbinți. Apăsați în jos pe partea superioară a okonomiyaki cu o spatulă și gătiți neacoperit până când a doua parte se rumeneste și ea (aproximativ 7 minute). Glisați okonomiyaki din tigaie pe o farfurie și acoperiți cu sos chuno, maioneză, aonori, katsuobushi și benishoga.