Oferte de pui condimentate cu sosuri de scufundare

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ofertele de pui condimentate cu sosuri de scufundare. Această rețetă face 4 porții cu 803 calorii, 33g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.43 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cereale de tărâțe de porumb, ulei vegetal, zară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Pui pe băț cu sosuri italiene, Salata de pui din Asia împachetări cu două sosuri de scufundare, și Pui prăjit cu sosuri de scufundare: Cotolitta di Pollo con Salse pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți câțiva centimetri de ulei într-o oală adâncă la 375 grade F.
Pentru pui: într-o pungă mare de plastic cu fermoar, combinați făina, amestecul de marinată și piperul. Pune deoparte. Într-o altă pungă, adăugați tărâțe de porumb. Folosind un știft de rulare, zdrobiți ușor cerealele până la firimiturile măcinate grosiere.
Amestecați oul și laptele într-un bol superficial. Înmuiați fâșii de pui în amestec de zară. Luați câteva benzi la un moment dat și aruncați în amestec de făină condimentată. Se scutură excesul de făină și se înmoaie din nou în amestecul de zară. Aruncați în firimituri de cereale. Repetați cu fâșiile de pui rămase. Se prăjesc fâșii de pui în loturi până se rumenesc și se fierb, aproximativ 6 până la 7 minute pe lot.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Serviți cu sosuri de scufundare.
Pentru sosurile de scufundare: faceți sosul de ketchup. Într-un castron mic, combinați ketchup, 1/2 cană de miere și Worcestershire. Faceți sosul de muștar. Într-un castron mic, combinați restul de miere și muștar.