Oeufs Au Plat

Oeufs Au Plat
Oeufs au Plat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 1 și costă 57 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 198 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de unt, ouă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Pâine prăjită franceză cu smântână și ouă (Oeufs au Plat Bressanne), PLAT-Pancetta, salată verde, Avocado și roșii cu Romano Aioli, și Oeufs En Cocotte Cu Lox.

Instrucțiuni

1
Frecați o tigaie de 9 inci la temperatura camerei cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Așezați tigaia pe arzător fără a o porni. Crăpați ouăle în tigaie pe părțile opuse ale tigaiei una de cealaltă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Porniți focul la mediu-mic și gătiți ouăle până când albușurile s-au coagulat și au devenit opace. Condimentați ouăle cu sare și serviți cu cârnați de ceapă verde și sos de creveți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CârnațiCârnați
CrevețiCreveți
SosSos
OuăOuă
SareSare
4
Retipărit cu permisiunea din New Orleans-ul meu: Cartea de bucate, de John Besh., Septembrie 2009 Editura Andrews McMeel

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista