Odihnește-te în Pizza
Restul în Pizza ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 188 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pizza cu patru brânzeturi simple, ciuperci, crustă în creștere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Se odihnește în clătite, BBBLTs (Biscuit cu lapte bătut... știi restul), și Pizza de pui, sparanghel și ciuperci la grătar cu crustă de pizza Blackbird Bakery.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.aranjați bucățile de pepperoni pe pizza pentru a semăna cu liliecii și feliile de ciuperci pe pizza pentru a semăna cu dovleceii.
Coaceți pizza conform instrucțiunilor de pe pachet. Între timp, folosiți tăietori de prăjituri în formă de pălărie de dovleac, liliac sau vrăjitoare pentru a tăia forme din single.
Scoateți pizza din cuptor. Imediat top cu decupaje simple.
Lăsați să stea 5 minute pentru a permite single-urilor să se topească.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo