Ode-to-Ch Oktivre Bruschetta

Ode-to-Ch Oktivre Bruschetta
Ode-to-Ch Bruschetta ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 66 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Un amestec de frunze de busuioc, măsline calamatan, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bruschetta de sparanghel la gratar cu vin si Tapenade, Chevre Devils, și Verdeturi cu Ch si fructe de padure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați bagheta pe o diagonală ușoară de aproximativ 1/3 inch grosime; rezerva se termină pentru o altă utilizare. Aranjați felii pe rafturi pe două foi de copt (fiecare 12 cu 15 in.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Ungeți ușor blaturile cu 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
3
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 425 până se rumenesc ușor, 5 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
4
Între timp, clătiți, tulpinați și roșiile de bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5
Tăiați pe jumătate transversal și stoarceți și aruncați semințele; tocați roșiile. (Dacă nu serviți imediat, puneți roșiile într-o strecurătoare sau strecurătoare pentru a se scurge.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Într-un castron, amestecați restul de 3 linguri de ulei de măsline, sucul de lămâie și muștarul. Se amestecă roșiile, măslinele, busuiocul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
8
Întindeți brânza pe o parte a fiecărei felii de pâine prăjită. Amestec de roșii Mound în mod egal pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
9
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate3
Revista