Ochi de friptură rotundă cu sucuri de tigaie

Ochi de friptură rotundă cu sucuri de tigaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ochiul de friptură rotundă cu sucuri de tigaie. Această rețetă servește 8 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 23 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vin, ochi de friptură rotundă, bulion de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 23 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Partea superioară a fripturii rotunde, Ochi de friptură rotundă, și Herbed Top Rotund Friptură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 218°. condimentați friptura peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Ungeți un raft de prăjire și puneți-l într-o tigaie suficient de mare pentru a ține carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Ulei cald într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați carnea de vită și gătiți, întorcându-se des, până se rumenesc ușor peste tot, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Transferați în raft și prăjiți până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă citește 52° pentru mediu-rare, 50 până la 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6
Îndepărtați friptura pe o placă de tăiere, cort cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Așezați tigaia de prăjire pe aragaz la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
8
Se toarnă în vin și se fierbe, amestecand pentru a alege orice biți rumenita pe partea de jos a tigaie, până când lichidul a redus ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se toarnă bulion, crește căldura la mare și se fierbe până se îngroașă și siropos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
10
Feliați friptura împotriva cerealelor în felii groase de 1/4 inci. Aranjați pe un platou și lingură peste unele sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
11
Serviți sucuri suplimentare pe lateral.
DificultateExpert
Gata În1 h, 23 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista