Ochi de friptură rotundă cu sucuri de tigaie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ochiul de friptură rotundă cu sucuri de tigaie. Această rețetă servește 8 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 23 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vin, ochi de friptură rotundă, bulion de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 23 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Partea superioară a fripturii rotunde, Ochi de friptură rotundă, și Herbed Top Rotund Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°. condimentați friptura peste tot cu sare și piper.
Ungeți un raft de prăjire și puneți-l într-o tigaie suficient de mare pentru a ține carnea de vită.
Ulei cald într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de vită și gătiți, întorcându-se des, până se rumenesc ușor peste tot, 5 până la 10 minute.
Transferați în raft și prăjiți până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă citește 52° pentru mediu-rare, 50 până la 55 de minute.
Îndepărtați friptura pe o placă de tăiere, cort cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute.
Așezați tigaia de prăjire pe aragaz la foc mediu-mare.
Se toarnă în vin și se fierbe, amestecand pentru a alege orice biți rumenita pe partea de jos a tigaie, până când lichidul a redus ușor, aproximativ 3 minute.
Se toarnă bulion, crește căldura la mare și se fierbe până se îngroașă și siropos, aproximativ 5 minute.
Feliați friptura împotriva cerealelor în felii groase de 1/4 inci. Aranjați pe un platou și lingură peste unele sucuri.
Serviți sucuri suplimentare pe lateral.