Ochi de coaste de Cowboy cu Pinto-Ragout de ciuperci sălbatice și inele de ceapă roșie din Chile
Bone-in Cowboy Rib-eye cu Pinto-Ragout ciuperci sălbatice și inele de ceapa rosie Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 185g de proteine, 126g de grăsime, și un total de 2533 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $19.44 pe portie, această rețetă acoperă 78% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ardei gras, ardei gras, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Încercați Burgeri Cowboy acoperiți cu inele de ceapă, Stridii Coapte Cu Ragut De Ciuperci Sălbatice, și Ragout De Ciuperci Sălbatice Peste Mămăligă Cremoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați bine sarea, ardeii uscați, ardeiul și zahărul într-un bol de amestecare și dragați fripturile în amestec pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Uscat
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
2
Se lasă la marinat 12 ore sau peste noapte, la frigider.
3
Pentru a face sosul, așezați fasolea într-o cratiță cu bulionul sau apa. Aduceți la fierbere, reduceți focul la foc mic și gătiți timp de 45 de minute până la 1 oră, până se înmoaie, verificând la fiecare 20 de minute; adăugați mai mult bulion sau apă, după cum este necesar, pentru a menține fasolea acoperită. Când fasolea este fragedă, condimentează cu sare și piper și rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
4
Încălziți untul sau uleiul clarificat într-o tigaie mare sau tigaie la foc mediu până la fumat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați șalotele și usturoiul și gătiți timp de 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®
6
Adăugați ciupercile și porumbul. Deglazați tigaia cu vinul roșu și reduceți lichidul cu 3/4 la foc mare, în timp ce răzuiți tigaia cu o spatulă pentru a dizolva sucurile solidificate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați demi-glace, piure de chipotle, salvie, fasole rezervată și roșii. Reduceți lichidul cu o treime, adăugați busuiocul, bateți untul și condimentați cu sare. Păstrați sosul cald în timp ce grătați fripturile și pregătiți inele de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Chile Chipotle
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
8
Pregătiți un foc mediu-fierbinte într-un grătar cu brichete de cărbune. Fripturi la grătar la coacerea dorită, aproximativ 5 până la 7 pe fiecare parte pentru rare medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Serviți cu sos și inele de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
10
Turnați suficient ulei de canola într-o tigaie pentru a ajunge la 3 până la 4 inci pe partea de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Se încălzește la 350 de grade F.
12
Pentru inelele de ceapă, turnați suficient lapte într-un bol mare de amestecare pentru a acoperi ceapa feliată; lăsați la macerat 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
13
Combinați bine toate ingredientele uscate într-un castron, cu excepția sării și a cayenne-ului. Se agită excesul de lapte de pe ceapă și se aruncă în amestecul de făină până se acoperă bine. Se prăjește în ulei de canola până la aur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Se scoate din ulei și se condimentează cu sare și cayenne după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
1
Înmuiați 6 până la 8 bucăți mici de lemn aromat (de preferință hickory) timp de 20 de minute în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Construiți foc în fumător cu brichete de cărbune din lemn de esență tare și demaror electric (evitați demaroarele chimice, deoarece acestea conferă arome neplăcute în fum). Când brichetele sunt încă strălucitoare, dar oarecum gri (aproximativ 20 de minute de la începerea focului), adăugați bucăți de lemn înmuiate.
3
Lăsați să ardă 5 minute. Temperatura fumătorului trebuie să înregistreze aproximativ 180 de grade.
4
Puneți chiles și legume pe gratar peste tigaie de apă și se acoperă cu partea de sus a fumător. Ingrediente de fum timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, Opțional
5
Scoateți ingredientele din fumător și puneți-le într-o cratiță de 2 litri cu stocul de vițel. Aduceți la fierbere și reduceți lichidul cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Vițel
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
6
Bateți în muștar. Se strecoară și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
7
Într-o cratiță mică, amestecați oțetul și zahărul. Aduceți la fierbere și continuați să gătiți până când amestecul devine siropos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Biscuiți Oreo Tăiați
8
Adăugați sirop în stocul de vițel strecurat și bateți în pisicăsup. Se strecoară sosul prin strecurătoare fină.