Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mexicană. Încercați să faceți ochi de coastă, Salsa Verde, orez murdar acasă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 855 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $6.24 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de ceapă, fasole neagră, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pan Rib-Eye ars cu șalotă glazurată, Ochi De Coastă Ars, Sos De Tigaie De Roșii, și Friptură Cu Ochi De Coastă În Tigaie Cu B.
Instrucțiuni
1
Pentru salsa verde: mai întâi, tăiați roșiile, tăiate mediu, apoi curățați-le într-un robot de bucătărie sau blender. Apoi, adăugați coriandru, ceapă, balsamic, usturoi, ulei și jalapenos. Din nou, piure, gust, apoi sezon cu sare și piper. După condimentare, puneți la frigider cel puțin 1 oră pentru a permite aromelor să se îmbine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Can) Canned Salsa Verde
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Kg Tortillas De Maíz
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Pentru orezul murdar: într-o tigaie sotată la foc mediu-mare, adăugați uleiul și lăsați să se încălzească. Apoi, adăugați ceapa și gătiți, cu mișcare de agitare, până când este ușor translucid. Acest lucru ar trebui să dureze 3 până la 4 minute. Apoi, adăugați fasolea gătită și morcovii și lăsați să se încălzească. Apoi adăugați sucul de roșii și reduceți focul la mediu-mic. Continuați să gătiți până când sucul s-a redus la 1/4 cană, 3 până la 4 minute. Apoi, adăugați orezul. Încălziți orezul și amestecați aromele la foc mediu-mic timp de 5 minute. Odată ce orezul s-a încălzit și sucul a terminat de redus, scoateți-l de pe foc, adăugați frunzele de țelină, gustați și condimentați după preferință cu condimentul Cajun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Toppinguri, Opționale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Pentru friptură: într-o tigaie mare sotată la foc mare, adăugați și încălziți uleiul timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Presărați fripturile pe ambele părți cu sare și piper și adăugați în tigaie. Reduceți focul la mediu-mare și gătiți timp de 3 până la 4 minute. Întoarceți friptura și repetați procesul pe a doua parte pentru ultimele 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți din tigaie, lăsați să se odihnească și serviți peste orezul murdar. Terminați cu salsa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa Verde
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Sauvignon Blanc, vinul ros circulatorși Albarino sunt alegeri excelente pentru orezul murdar. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ai putea încerca este Momo Sauvignon Blanc. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Momo Sauvignon Blanc
Afișează un nas complex cu arome de fructe tropicale, note erbacee și un indiciu de cassis. Fermentația naturală adaugă o calitate bogată și texturală palatului, cu note subtile de coajă de lămâie și fructe de pasiune. Finisajul este crocant și uscat. Delicios cu toate tipurile de fructe de mare și salate de vară sau savurați singur ca aperitiv răcoritor.